Chenrézi Meditáció - Csütörtök és Vasárnap


311.100

A Karmapa kérése, hogy központonként 1 millió "OM MANI PEME HUNG" mantrát mondjanak el tanítványai. Láma Ole azt tanácsolta, hogy ezt az esti Guru Jóga ülések után tegyük meg meditációs központunkban.

Ezért kedden és pénteken este
20 órától Szerető Szemek-meditációt tartunk a Veszprémi Meditációs Központban.





Kedves Dharma Barátok!

Szeretném megköszönni mindenkinek közületek a sok csodálatos és figyelmes kívánságot és üdvözletet, amit az ez évi születésnapomra küldtetek. Mint mindenki, én is nagyra értékelem a barátok és a család törődő támogatását.
Nem sokkal ezelőtt, mint sokan tudjátok, egy katasztrófa hullám söpört végig a földön. A katasztrófák sok lénynek okoztak fájdalmat és szenvedést számtalan formában és módon. Ezért, ebben az évben, mindenkit közületek arra kérek, hogy erőfeszítéseiteket és figyelmeteket a gyakorlatra összpontosítsátok és tegyetek kívánságokat azokért a lényekért, akiknek ilyen szerencsétlen körülményekkel kellett szembe nézniük, ahelyett, hogy bármilyen erőfeszítést tennétek az ünnepségekbe és az engem köszöntő ünneplésekbe. Ez a legjobb felajánlás, amit kérhetek. Cserébe jó szándékkal csatlakozom hozzátok, azáltal, hogy én is ezt fogom tenni. Remélem és kívánom, egyúttal erősen bízom is benne, hogy a kedvezőtlen körülményektől szenvedő összes lényért tett kívánságaink valóra válnak, s a küzdelemtől való megkönnyebbülés és megszabadulás fognak felülkerekedni.
Jó kívánságaimmal,
Karmapa Trinli Táje Dordzse
Copyright © buddhizmus-veszprem.blogspot.com