Beszámolók

-Mantratekercselő hétvége, anyuka meditáció
-Puskás Gergő előadása
-24 órás Gyémánt Tudat meditáció


Mint láthatjátok szerencsére felpörögtek az események itt Veszprémben.
Csak pár mondatban az előzőekben említett programokról:


Mantratekercselő hétvége















Minden szerénység nélkül elmondhatjuk, hogy nagyon tehetséges emberek jöttek el erre a hétvégére. Mind a veszprémi, siófoki, székesfehérvári és profi budapesti barátaink gyártották szorgosan, és nagyon ügyesen a fantasztikus kis tekercseket. Sőt, annyira ment pár embernek, hogy Horváth Annától az "engedélyt" és átadást is megkaptuk ezek gyártására.


Annáék izgalmas lejutása után (majdnem Tapolcán kötöttek ki, és a veszprémi goodbye táblánál éjfélkor a nagy hófúvásba húzkodták a csomagjaikat) szombat délelőtt kaptunk pár infót a szobortöltés és mantratekercselés lényegéről, majd beleugrott mindenki a gyártásba. Persze azt mondanunk sem kell, hogy a kaja elmaradhatatlan központi kérdésként végigkísérte a tekercselést. :)
Este pedig egy fantasztikus maratoni, lenyűgöző beszámolót hallhattunk a szimbólumokról és a Becskei Sztúpa töltéséről (fél 1-ig).
Köszönjük Anna!!!

Másnap újból tekercs-tekercs, kaja, majd könnyes búcsú!


Anyuka meditáció


Egy szóval: nagyon sikeres volt. (ez 3...) Mind a gyerekek élvezték, mind a kedves anyukák. Igazán inspiráló volt, még nekünk babysittereknek is, hogy mennyi kreativitást lehet tanulni ezektől a csöppségektől! Szóval kéthetente szerdánként 18órától várunk minden porontyot és meditálni vágyó anyukát!



Puskás Gergő előadása - Buddha és a szerelem

Milyen volt? Nyitott friss emberek (kb.50fő) - alig fértünk el a VMK jó öreg 8-as termében -, sok információt adó és inspiráló tanító - 2 óra masszív infó áradat, majd egy bulizás az Expresszóban, dubset és hiphop zenére, míg gyakorló barátaink folyamatosan meditáltak Gyémánt Tudaton a veszprémi központunkban.



24órás Gyémánt Tudat meditáció

Sikerült folyamatosan tartani a meditációt!
Utána pedig egy családias hangulatú beszélgetés volt egy kis pezsgővel.

Mindenkinek köszönjük!
Copyright © buddhizmus-veszprem.blogspot.com